Bouwbedrijf Iulian Damian (Kasterlee, Geel, Turnhout): dát is pas bouwen aan uw toekomst

 

Aannemer bouw- en verbouwingswerken

Bouwen en verbouwen zonder zorgen? Met ervaren bouwbedrijf Iulian Damian kiest u voluit voor een aannemer die aan uw zijde staat. Een expert die alle denkbare bouw- en verbouwingswerken uitvoert. En voor wie een correcte planning, een vlotte opvolging én hoge kwaliteit hand in hand gaan.

 

Ons team van 7 professionele bouwvakkers neemt uw project van a tot z in handen. Ons bedrijf is gelegen in Kasterlee, maar voert nieuwbouw- en renovatieprojecten uit in de ruime regio rond Geel, Kasterlee, Turnhout, Mechelen, Antwerpen…

 

Kortom, waar en hoe u ook uw bouwdroom wilt realiseren, wij werken eraan. Vraag nu uw gratis offerte aan!

Contact met de klant, de basis van alles

Onze internationale ervaring – we scherpten onze expertise aan in onder meer Italië, Roemenië en Cyprus – maakt van ons een bijzonder flexibele bouwpartner. We spelen vlot in op uw wensen en houden van een grondige communicatie. Uw wensen staan centraal, op elk moment.

 

We adviseren u met zorg over de mogelijkheden én de valkuilen van uw project. Of u nu een klein of een groot budget te besteden hebt, wij zoeken mee naar de beste oplossingen in elke situatie.

 

We komen met plezier bij u langs om uw bouw- of verbouwingsproject te bespreken. Contacteer ons nu en ontvang een gratis offerte!